Business English – Poslovni engleski

Kursevi POSLOVNOG ENGLESKOG (BUSINESS ENGLISH) namenjeni su svim zaposlenim ljudima ili studentima poslovnih škola, kao i svima onima koji se iz mnogobrojnih razloga spremaju za polaganje međunarodno priznatih BEC sertifikata (Preliminary, Vantage i Higher) koje izdaje British Council.

Da bi pohađali ove kurseve, polaznici moraju imati završen barem nivo A2, što će se proveriti na besplatnom ulaznom testiranju pre početka tečaja. Kurs obuhvata osnovne poslovne komunikativne veštine – pisanje mejlova, pregovaranje, socijalizaciju i držanje prezentacija. Tečaj je prilagođen današnjoj međunarodnoj poslovnoj sceni, sadrži autentične materijale i prati poslednje trendove u poslovnom svetu.

Ovaj tečaj dizajniran je da u mnogome poboljša sposobnost komunikacije i prepiski na engleskom, da razvije sve veštine neophodne za poslovni uspeh i da proširi znanja polaznika o poslovnom svetu. Svaki polaznik će nakon ovog kursa postati samopouzdaniji i sigurniji u svoje znanje engleskog i samim tim poboljšati svoje poslovne izglede.

Lekcije su koncipirane tako da objedine gramatičke jedinice, vokabular, veštine čitanja, pisanja (poslovnog stila i registra), slušanja i razgovora. Knjige Oxford-ovih, Cambridge-ovih ili Longman-ovih izdanja polaznici dobijaju na poklon.


U toku je akcija 15% popusta za kurseve profi engleskog. Prvi dvočas GRATIS!