Poslovni engleski – Business English

Poslovni engleski će ti pomoći da napreduješ u poslu. Kursevi POSLOVNOG ENGLESKOG (BUSINESS ENGLISH) namenjeni su svim zaposlenim ljudima ili studentima poslovnih škola, kao i svima onima koji se iz mnogobrojnih razloga spremaju za polaganje međunarodno priznatih BEC sertifikata (Preliminary, Vantage i Higher) koje izdaje British Council.

Da bi pohađali ove kurseve, polaznici moraju imati završen barem nivo A2. Kurs obuhvata osnovne poslovne komunikativne veštine – pisanje mejlova, pregovaranje, socijalizaciju i držanje prezentacija. Tečaj je prilagođen današnjoj međunarodnoj poslovnoj sceni, sadrži autentične materijale i prati poslednje trendove u poslovnom svetu.

Ovaj tečaj dizajniran je da u mnogome poboljša sposobnost komunikacije i prepiski na engleskom, da razvije sve veštine neophodne za poslovni uspeh i da proširi znanja polaznika o poslovnom svetu. Svaki polaznik će nakon ovog kursa postati samopouzdaniji i sigurniji u svoje znanje engleskog i samim tim poboljšati svoje poslovne izglede.

Lekcije su koncipirane tako da objedine gramatičke jedinice, vokabular, veštine čitanja, pisanja (poslovnog stila i registra), slušanja i razgovora. Knjige Oxford-ovih, Cambridge-ovih ili Longman-ovih izdanja polaznici dobijaju na poklon.


Upis na opšte kurseve engleskog jezika u toku!