Engleski za arhitekte

Kurs ENGLESKI ZA ARHITEKTE I DIZAJNERE ENTERIJERA namenjen je svima koji se bave arhitekturom i dizajnom, a žele da poboljšaju komunikaciju na engleskom jeziku u svom poslovnom okruženju.

Neke od tema koje ovaj kurs pokriva su oblici, vrste materijala, modeliranje, prošli uticaji, moderni stilovi, ali i ono što je arhitektamam danas možda i važnije – sastavljanje predloga/ponuda, primeri ugovora, zanimanja svih povezanih lica, dinamike plaćanja i ostale dokumentacije potrebne za zaključivanje posla.

Kurs je organizovan u tri nivoa težine, a svaka lekcija nakon teksta, vodi polaznike kroz pisanu i govornu produkciju. Tokom ovog tečaja, polaznici će se sresti sa velikim brojem realističnih situacija i dijaloga, autentičnim dodatnim materijalom, video i audio zapisima gde su pojmovi objašnjeni i na britanskom i na američkom engleskom, a pored knjiga koje polaznici dobijaju na poklon, dobiće i rečnih termina i fraza koji će im biti koristan i nakon ovog kursa.

Kako bi uspešno ispratili čitav kurs, znanje opšeg engleskog svih polaznika takođe mora da napreduje, tako da ovaj kurs mogu da započnu polaznici sa nivoom znanja A1 (početni) a završiće ga sa znanjem B1. Dođite da uz naš ljubazan i stručan kadar, kao i najbolje nastavne programe, savladate stručni engleski i otvorite sebi mnoga vrata uspeha.


Upis na opšte kurseve engleskog jezika u toku!