Engleski za arhitekte

Kurs ENGLESKI ZA ARHITEKTE namenjen je svima koji se bave arhitekturom koji zele da poboljšaju komunikaciju na engleskom jeziku u svom poslovnom okruženju.

Uključujući specifičan vokabular i kontekste, svaka lekcija nudi sadržaje koje kod polaznika aktiviraju sve četiri jezičke veštine – čitanje, pisanje, slušanje i razgovor. Neke od tema koje ovaj kurs pokriva su oblici, vrste materijala, modeliranje, prošli uticaji i moderni stilovi.

Kurs je organizovan u tri nivoa težine, a svaka lekcija nakon teksta, vodi polaznike kroz pisanu i govornu produkciju. Tokom ovog tečaja, polaznici će se sresti sa velikim brojem realističnih situacija i dijaloga, autentičnim dodatnim materijalom, video i audio zapisima gde su pojmovi objašnjeni i na britanskom i na američkom engleskom, a pored knjiga koje polaznici dobijaju na poklon, dobiće i rečnih termina i fraza koji će im biti koristan i nakon ovog tečaja.

Kako bi uspešno ispratili čitav kurs, znanje opšeg engleskog svih polaznika takođe mora da napreduje, tako da ovaj kurs mogu da započnu polaznici sa nivoom znanja A1 (početni) a završiće ga sa znanjem B1.


Upis na opšte kurseve engleskog jezika u toku!