Engleski za automobilsku industriju

Kurs ENGLESKI ZA AUTOMOBILSKU INDUSTRIJU posebno je dizajniran za zaposlene u automobilskoj industriji kojima je neophodno da komuniciraju na engleskom i da se snađu u mnoštvu situacija sa kolegama, klijentima i poslovnim partnerima.

Materijal – Oxford-ove knjige koje polaznici dobijaju na poklon i autentični materijali – obezbediće polaznicima stručni vokabular i najčešće korišćene izraze, koji su neophodni za uspešnu komunikaciju, bez obrzira na to da li polaznik radi direktno za proizvođača, dobavljača, prodavca ili marketinšku agenciju koja sarađuje sa autoindustrijom.

Kurs pokriva niz tema vezanih za automobile i industriju uopšte, pa će ovaj tečaj zadovoljiti potrebe svih, počevši od proizvođača pa sve do prodavaca. Lekcije funkcionišu kao celine za sebe, pa se mogu kombinovati redom koji najviše odgovara potrebama polaznika.

Neke od tema su: enterijer, eksterijer, “ispod haube”, performanse i tehničke specifikacije, bezbednost, dizajn i mnoge druge.

Cilj svake lekcije je da razvije komunikativne veštine, ali su podjednako zastupljene i vežbe slušanja i čitanja specifičnih tekstova, kao i diskusija na osnovu ilustracija i fotografija koje pomažu pri usvajanju stručnog vokabulara.

Osim štampanog i audio materijala, u nastavi će se koristiti nove tehnologije i online platforme. Na kraju tečaja polaznici će raditi završni test nakon čega dobijaju sertifikat.


Upis na opšte kurseve engleskog jezika u toku!