Engleski za bankarstvo i finansije

Kurs ENGLESKI ZA BANKARSTVO I FINANSIJE namenjen je studentima i zaposlenima u finansijskom sektoru.

Ciljevi ovog kursa su da objasni osnovne koncepte većine finansijskih oblasti, da izgradi potreban vokabular kroz čitanje, slušanje, diskusije, studije slučaja i role-play, da radi na veštinama kao što su savetovanje, sugestije, slaganje i neslaganje, pojašnjavanje i rezimiranje, kako bi se poboljšalo samopouzdanje polaznika u englesko-govornim situacijama.

Neke od tema koje ovaj tečaj pokriva su poslovanje sa stanovništvom, investiciono bankarstvo, trgovinska finansiranja, upravljanje sredstvima i računovodstvo. Knjige koje polaznici dobijaju na poklon uključuju autentične materijale (intervjue sa zaposlenima u finansijskom sektoru, tekstove, itd.). Tokom kursa vežbaće se i veštine kao što su telefoniranje, socijalizacija, učestvovanje na sastancima, pisanje izveštaja i mejlova, pregovaranje, priprema i držanje prezentacija.

Ako ste još uvek student bankarstva i finansija, moguće je da ćete verovatno naučiti neke nove finansijske koncepte. Ako već radite u finansijskom sektoru, tokom kursa bićete u mogućnosti da koristite svoje znanje i iskustvo u obrađivanim vežbanjima i aktivnostima.

Materijali koji se koriste, kao i knjige su Oxford-ovi, Cambridge-ovi i Longman-ovi.

U ponudi su trenutno početni i srednji nivoi kursa.


Upis na opšte kurseve engleskog jezika u toku!