Engleski za vojsku

Kurs ENGLESKI ZA VOJNO OSOBLJE namenjen je onima kojima će engleski biti potreban za posao u vojsci.

Kroz zanimljive teme i motivacione zadatke, ovaj kurs upoznaje polaznike sa vojnim jezikom koji im je potreban i u isto vreme razvija njihove opšte kompetencije u engleskom jeziku. Fokusirajući se na oba ova aspekta jezika, tokom tečaja polaznici će naučiti ne samo da izvršavaju predviđene zadatke već i da se snađu u neočekivanim situacijama.

Materijal po kom se radi dizajniran je tako da zadovolji potrebe pripadnika vojnih snaga, a uključuje i realistične scenarije koje su napisali bivši pripadnici vojske. Polaznici dobijaju i engleski rečnik vojnih termina, a nakon svake 4 pređene lekcije rade se provere znanja kako bi se utvrdio njihov napredak. Kurs postoji u 3 različita jezička nivoa – početni, srednji i viši srednji (elementary, pre-intermediate i upper-intermediate).

Knjige po kojima se radi i koje polaznici dobijaju besplatno jedne su od najuspešnijih u TESP-u (Teaching English for Specific Purposes) i osvojile su nagrade Vojvode od Edinburga, Britanskog Saveta (British Council) i BESIG-a.


Upis na opšte kurseve engleskog jezika u toku!