Opšti kursevi

Kurs
engleskog jezika za decu

Kurs engleskog za decu je ulaganje u budućnost Vaših mališana, osnov njihovog daljeg školovanja i profesionalnog razvoja i najbolja odluka koju jedan roditelj može da donese. Zakažite BESPLATAN PROBNI ČAS i uverite se kako lako, spontano i kroz igru Vaša deca odmah počinju da govore engleski jezik. Mi nismo samo učitelji, već i prijatelji vaših malih, a velikih ljudi.

Zašto deca treba da uče engleski jezik?

Mališani se još u najranijem dobu susreću da engleskim jezikom preko crtaća, video-sadržaja, pesmica, čuju po koju reč od drugara ili starijih. Engleski je svuda oko nas, a oni su rođeni „spremni“ da ga savladaju.

 • Deca uče lakše i brže strani jezik od odraslih. Oni uče kroz igru, prirodno i spontano, samim tim laše i produktivnije. Čas engleskog jezika u Professional English školi naši mališani doživljavaju kao odlazak u igraonicu, samo što je to igraonica znanja u kojoj svi uče i uživaju.
  • Učenjem stranog jezika deca vežbaju svoj mozak, povećavaju broj sinapsi i time svoj IQ. Na ovaj način, oni rešavaju jezičke probleme i u maternjem jeziku, razvijaju radne navike, pa lakše prihvataju školske obaveze i imaju bolji uspeh u školi. Od malena su spremna za „multitasking“ princip, što im kasnije omogućava brži profesionalni razvoj.

  Na kursu engleskog jezika Vaše dete će steći SAMOPOUZDANJE i SAMOSTALNOST, ali i motivaciju za učenjem, ne samo novog jezika, nego i drugih sadržaja.

  Kurs engleskog jezika za decu je INVESTICIJA U BUDUĆNOST VAŠEG DETETA.

  Omogućite mu da istražuje i napreduje na engleskom, povećajte mu sutrašnje poslovne šanse ili mu obezbedite osnovni alat za studiranje u inostranstvu. Svaka nova reč je novi korak napred.

Zašto baš Professional English?

Zato što znamo kako da dopremo do uma i srca malih kreativaca – da priđemo njihovoj mašti, mislima, da odgovorimo na sva njihova pitanja – a sve to kroz uspešne psihološke, pedagoške i metodičke pristupe.

Naši profesori su samo malo veći prijatelji i učitelji Vašeg mališana sa prethodnim iskustvom u držanju nastave engleskog jezika za decu. Dakle, na kursu engleskog jezika za decu nećemo samo suvoparno učiti, već ćemo i pevati, igrati, glumiti, crtati, seckati, sklapati – i korak po korak dolazitii do većih znanja.

Čas engleskog jezika u našoj školi Vaši mališani će doživljavati kao odlazak u igraonicu, i ne shvatajući da idu u igraonicu znanja. Dokle god se igraju, oni će biti spremni da govore i istražuju na engleskom jeziku, učeći svakim časom sve više i više. Samo tako, bez moranja i pritiska, oni će naučiti najviše i najlakše i steći pravo aktivno znanje.

 

Šta Vaše dete dobija?

  • Dobija prijatelja u odelu nastavnika.

    • Taj prijatelj će uvek, i po završetku kursa, biti spreman da svom malom drugu pruži pomoć u predškolskim i školski zadacima, kao i školskom gradivu - ,,multitaskingujemo" sa malim genijalcima!

     • Engleski jezik za decu pružiće našim malim polaznicima više samopouzdanja, a manje straha i nelagodnosti kada je reč o susretanju s novim, do sada nepoznatim, jezikom. Naučiće nove reči, osnove gramatike, konverzacije i komunikacije, a time i sposobnost da samostalno zaključuju. Shvatiće da domaći zadatak nije bauk, nego lagana igra i napredovati i u drugim obrazovnim zadacima.

     • Od nas dobija knjige koje najbolje pogoduju njegovom godištu, jezičkom znanju, ali i interesovanju. Možda ono Vama pročita nešto pred spavanje, i to na engleskom. 

     

    Koliko traje kurs engleskog jezika za decu?

    Naši kursevi prate vrtićke, školske i vanškolske obaveze naših malenih drugara. Termini časova se prilagođavaju obavezama i drugim aktivnostima Vaših mališana, tako da dete ne bude opterećeno i da na naše časove engleskog jezika dolazi razdragano i rasterećeno.

    Časove ćemo imati dva puta nedeljno u trajanju od 45 minuta, a roditelj bira dane i termine koji najviše odgovaraju celoj porodici.

    Nastava engleskog jezika za decu može biti individualna, poluindividualna (dva polaznika) ili grupna (tri i više polaznika). Vi birate koji režim rada i nastave je najbolji za Vaše dete.

    Ukoliko, pak, želite da sa vašim detetom učimo ONLINE, nazovite nas da prilagodimo termine.

Kursevi engleskog jezika su podeljeni prema uzrastu naših polaznika:

KURS ENGLESKOG JEZIKA ZA DECU OD 3 DO 5 GODINA

U ovom uzrastu još uvek ne znamo da pišemo i čitamo, ali znamo da se igramo interaktivnih igara, pevamo pesme i razumemo ih, glumimo i recitujemo, povezujemo reč i sliku, frazu i situaciju, crtamo i đuskamo na engleskom. Ne brinite se, nisu mali, ovo je najbolji uzrast za učenje stranog jezika – oni se igraju i uče bez prisile, pa u ovom načinu učenja vide samo zabavu i zadovoljstvo bez ikakvog stresa.

KURS ENGLESKOG JEZIKA ZA PREDŠKOLCE, OD 5 DO 7 GODINA

Polako i kroz igru učimo i slova i brojeve, sklapamo duže rečenice, razgovaramo na engleskom, navikavamo se na domaće zadatke, pripremamo za veliku školu, ali nikada ne zaboravljamo da se igramo, maštamo, glumimo i plešemo na engleskom jeziku.

KURSEVI ENGLESKOG JEZIKA ZA MLAĐE I STARIJE OSNOVCE

Ovi kursevi prate školski uzrast Vašeg deteta, ali uzimaju u obzir i njegovo predznanje i interesovanje. Tako će časovi, ako je Vaše dete već učilo engleski jezik ili ima veliki, prirodni „jezički talenat“, biti prilagođeni njegovom znanju ili će dete preći u napredniju jezičku grupu. Na ovim časovima ćemo savladati i školsko gradivo i otići dalje od njega.

 

Koji edukativni materijal koristimo u radu sa mališanima?

Pored savremenih audio i vizuelnih materijala, literatura koju koristimo pažljivo je birana, prilagođena uzrastu i potrebama naših malih drugara. Naši profesori u radu sa decom određuju knjige koje izdavačke kuće su najbolje i koji program se može pokazati kao najbolji na kursu engleskog jezika za decu. Sve knjige, kao i dodatni materijali engleskog jezika za decu, daju se polaznicima potpuno besplatno.

Knjižice, knjige i radne sveske koje konsultujemo u nastavi su iz programa: Oxford, Cabmbridge, MacMillan i Hillside Press. Od domaćih izdavačkih kuća materijal engleskog jezika za decu je iz izdavačkih kuća: Kreativni centar, Mala Laguna, Publikum praktikum i Vulkančić.

Ulaganje u BUDUĆNOST VAŠEG DETETA JE NAJBOLJA INVESTICIJA I NAJISPRAVNIJA ODLUKA KOJU MOŽETE DONETI VEĆ DANAS.

ZAKAŽITE BESPLATAN PROBNI ČAS!

PRIJAVITE SE PUTEM TELEFONA: 064/509 22 44 ILI PUTEM MEJLA: professionalenglish.rs@gmail.com

Grupna nastava

5.000din

 • minimum 3 polaznika
 • 8 dvočasa

Poluindividualno

6.500din

 • 2 polaznika
 • 8 dvočasa

Upis na opšte kurseve engleskog jezika u toku!